Welcome to the Forum

Join in-depth discussions of SFI news, products, programs, and more with your fellow SFI affiliates. Brainstorm and share tips and ideas. Start new threads. Get your questions answered 24/7, become a Forum Guru, and more!

7x SUPPORT
Darko T.

Serbia

 
Posts: 405 | Followers: 133 | Joined SFI: Apr 21, 2017

311 posts
1918 views

Congratulations E365 Champion Neville James! in Recognition

5 hours ago

congratulations E365

10 posts
88 views

Napredujem in Serbia #Leadership

22 hours ago

Sve pohvale na odlicnom radu. Cestitam BTL. Idemo dalje.

5 posts
67 views

Ispratimo i ukljucimo se u nov program in Southern Europe #Localvantia #Rewardical

2 days ago

Smatram da je ovo za nas velika olaksica, kupovati sto inace kupujemo u prodavnicama i na tome plus i zaraditi. Nadam se da ce mnogi razumeti kakva je ovo prilika i iskoristiti je.

5 posts
67 views

Ispratimo i ukljucimo se u nov program in Southern Europe #Localvantia #Rewardical

2 days ago

Nakon starta dva nova programa koji su usko povezani dobili smo mogucnost da ostvarujemo svoje versa poene i kroz nov nacin ulaganja. Naime, kupovinom u registrovanim localvantia prodavnicama mozemo ostvariti rewardical tokene koje kasnije pretvaramo u za nas bitne alate za ostvarivanje statusa i zarade. Da bi nam bilo jasnije o cemu se radi ovo je prevedeni tekst od strane naseg kolege u vezi programa koji su poceli. Hvala kolegi koji nam je preveo sa Engleskog.

REWARDICAL by Alex

31. oktobra u okviru SFI startovao je novi lojaliti program za biznise (onlajn i oflajn preduzeća) pod nazivom “REWARDICAL™“ , koji je ujedno i odličan novi program za sve nas- postojeće SFI saradnike! Preduzeća koja budu učestvovala u programu imaće mogućnost da automatski dodeljuju Rewardical žetone (skraćenica RT od Rewardical Tokens) svojim mušterijama. Dalje, njihove mušterije će moći na sajtu Rewardical.com da zamene ove RT za različite proizvode uključujući i:
 VersaPoene (VP-e);
 TripleClicks kredite (TC-e);
 CSA članove;
 Srebrne poluge;
 Bitcoin;
 TripleClicks poklon sertifikate (GC-e), za koje se može kupovati na TripleClicks-u;
 Donaciju dobrotvornoj organizaciji po izboru.
U narednom periodu ova lista će se širiti i dodavaće se novi proizvodi i mogućnosti!
Takođe, ono što je odlično je da preduzećima ne treba ni dodatni hardver, ni instalacija nekog novog softvera već bez ikakvih dodatnih muka mogu da učestvuju u ovom sjajnom programu koji je fenomenalna varijanta za privlačenje novih mušterija i zadržavanje starih da se stalno iznova vraćaju!
Localvantia RT

RT-i prvenstveno startuju kao zvanični nagradni žetoni za program Localvantia koji kreće u novembru i najverovatnije će biti najvažnija komponenta ovog programa ( dovoljno moćna da privuče milione ljudi u mesecima koji dolaze!).
Samim učešćem u Localvantia-i, preduzeća će biti u mogućnosti da nagrađuju mušterije sa RT-ima.
Brzi apdejt pred-registracije za Localvantia-u: RT-i su morali startovati prvi.. i sada jesu, tako da je sve spremno za zvanično pokretanje programa Localvantia. Kada Localvantia startuje, bićemo opremljeni sa fantastičnim besplatnim e-marketing sistemom za zatvaranje pred-registracija (za konačne registracije). I da, naravno, ova zatvaranja će dovesti do toga da se i o samom Rewardical lojaliti programu i njegovim uzbudljivim detaljima „čuje na sva zvona“: Znači- pratimo i čekamo startovanje Localvantia-e u novembru!
Moćni Program Preporuke

Rewardical je tako osmišljen da sadrži i moćan deo kada su u pitanju SFI saradnici (program za preporuke/referale)! Konkretno, to izgleda ovako: Za svakih 10 RT-a koje su dobili/zaradili naši PSA i PRM članovi,, mi dobijamo 1 RT.
Primer: Vaši PSA i PRM članovi su dobili ili zaradili ukuppno 50000 RT-a u decembru kupujući u partnerskim preduzećima (preduzeća koja su članovi Localvantia programa). 1-og januara Vi ćete automatski biti nagrađeni sa 5000 RT-a.. koje možete zameniti za šta god želite sa Rewardical liste.. VP-e, TC-e, CSA članove, Bitcoin itd.
I da bi ovaj deo programa bio još sočniji, sama preporuka Rewardical programa je super laka i privlačna. Evo kako ide:
Na sajtu Rewardical uzmemo svoj referal link sa stranice “Refer a Friend” page (link za ovu stranicu se nalazi na dnu osnovne strane nakon što se ulogujemo na sajt). Delimo svoj link i dobijeni promo kod sa prijateljima koristeći mejl, poruke ili socijalne mreže (bez spamovanja molim!). Svaki referal koji se registruje koristeći naš link automatski dobija 25 BESPLATNIH RT-a ( mini napomena: mi NE dobijamo RT-e od ovih BESPLATNIH RT-a referala).. i mi smo spremni da zaradimo neograničen broj RT-a od RT-a koji on dobije/zaradi od dana registracije pa do kraja života! Vau, jel’ da?!
Uzgred, ako smo pred-registrovali neko preduzeće za Localvantia-u, čeka nas još više potencijalnih RT-a. To jest, od svakog Localvantia partnera kojeg registrujemo, dobijamo po 1 RT na svakih 10 RT-a koje to preduzeće izda svojim mušterijama!
Primer: Localvantia partner kojeg ste Vi doveli izda 100,000RT-a svojim mušterijama tokom Decembra. 1-og januara Vi ćete automatski biti nagrađeni sa 10000 RT-a.. koje možete zameniti za šta god želite sa Rewardical liste.. VP-e, TC-e, CSA članove, Bitcoin itd.

OSVOJITE RT-e

Već smo pročitali o RT-ima koje ćemo dobiti/zaraditi kada kupujemo kod Localvantia partnera, ali to je samo jedan deo ovog lojaliti programa. Počev od dana objavljivanja Rewardical programa, na popularnom dnevnom SFI takmičenju- Biz Kvizu (Biz Quiz) nagrade će biti dodeljivane u RT-ima!
Da, nagradE, dobro ste pročitali! Umesto, do sada jednog dobitnika na dan, izvlačiće se čak 50 imena (od onih koji su tačno odgovorili na Biz Kviz pitanje) i imaćemo 50 izvučenih dobitnika svakog dana i svako od njih će biti nagrađen sa 50 RT-a! I to nije sve. U narednom periodu će se nagrade u vidu RT-a verovatno naći i u drugim SFI i TripleClicks takmičenjima i izvlačenjima zato.. pratimo!

Besplatno Rewardical članstvo za PRM članove

Naša kompanija želi da RT-i i Localvantia krenu zaista kroz VELIKA vrata. Ovo je razlog zašto će u novembru svaki TripleClicks član (svaki naš PRM) dobiti besplatno Rewardical članstvo uključujući i 25 BESPLATNIH RT-a!
U narednim danima kompanija će slati mejlove obaveštavajući i pozivajući ih da se aktiviraju unutar našeg fantastičnog novog programa! Naravno, to znači hiljade a možda i više potencijalnih RT-a za nas svaki mesec!

Bitcoin

Kao što većina nas saradnika već zna, SFI veoma podržava Bitcoin, internetsku digitalnu verziju zlata, i njegovu vrhunsku decentralizovanu platformu.
Zašto SFI podržava Bitcoin? Ima mnogo razloga, ali hajde da počnemo od ovoga:
Da smo 2009. godine uložili 100 dolara u Bitcoin, danas bi taj ulog imao vrednost od 70 miliona dolara!! Samo u poslednjih 12 meseci, vrednost Bitcoin-a je porasla više od 700%. I sada, zahvaljujući Rewardical-u, svaki SFI saradnik (kao i oni koji to nisu) ima mogućnost da sakuplja BESPLATNI Bitcoin i zakorači u revoluciju „internet novca“!

Važne napomene o vrednostima pri zameni RT-a
Svaki saradnik treba da bude svestan činjenice da će se visina vrednosti proizvoda u RT-ima prilagođavati, i da će ona moguće biti i baš značajno drugačija, za pojedine proizvode. Na primer, ono što nas danas košta 400 RT-a (u zameni) može nas koštati 500 RT-a sledeće nedelje ili sledećeg meseca. Ili obrnuto, sad nas košta više- kasnije manje.
Razlog je to što, kako je program nov, ne postoji pouzdan način niti neka postojeća statistika po kojoj bi kompanija mogla da proceni buduću potražnju članova programa, kako bi kreirala vrednost proizvoda koja je realna i u skladu sa ekonomskim ciljevima programa.
Dodatna napomena: Proizvodi čija će se vrednost u RT-ima najverovatnije menjati najčešće (pa čak nekada i iz minuta u minut) su Bitcoin i srebrne poluge, jer će naravno pratiti stvarnu vrednost ovih proizvoda na globalnom svetskom tržištu.

PITANJA I ODGOVORI

Ja sam SFI saradnik. Za šta ću moći da zamenim svoje RT-e?
Možeš zameniti svoje RT za:

 VersaPoene (VP-e);
 TripleClicks kredite (TC-e);
 CSA članove;
 Srebrne poluge;
 Bitcoin;
 TripleClicks poklon sertifikate (GC-e), za koje se može kupovati na TripleClicks-u;
 Donaciju dobrotvornoj organizaciji po izboru.
I ovo je za sada. U narednom periodu ova lista će se širiti i dodavaće se novi proizvodi i mogućnosti!
Da li članovi programa koji nisu SFI saradnici imaju isti izbor za zamenu?
Da, osim VP-a i CSA članova, s’ obzirom da su ovo proizvodi specijalno namenjeni za SFI saradnike.

Da li će Rewardical pomoći/ podići vrednost deonica TripleClicks Executive Pool-a?
Trebalo bi.

Da li je ispravan naziv programa Rewardical ili Rewardicals?
Rewardical (jednina) je zvanično ime programa. Rewardicals (množina) se uglavnom odnosi na Rewardical tokens, ili skraćeno RT.

Koje vrste preduzeća mogu učestvovati u ovom lojaliti programu?
Rewardical je namenjen svim preduzećima- onlajn, oflajn, malim, velikim, lokalnim ili svetskim.

Zašto preduzeća treba da učestvuju u lojaliti programu kao što je Rewardical?
Postoje brojni razlozi zašto je imperativ da preduzeća ponude svojim mušterijama lojaliti programe. Ko zna engleski preporuka za čitanje ovog članka: marketingland.com/8-reasons-loyalty-programs-imperative-marketers-109077

Zar nije Localvantia trebala da startuje u oktobru?
Da, to je bio plan, ali je u međuvremenu razvijen Rewardical i kako je od vitalnog značaja za Localvantia-u morao je startovati prvi. Ipak, i Localvantia je sada iza ćoška! Njen zvanični start očekuje se u toku prve polovine novembra!

Da li će i drugi proizvodi biti dodati u Rewardical zamenu?
Da, postoje brojne ideje. Što više proizvoda može biti zamenjeno za RT, moćniji je sam program a mi želimo da program bude veoma moćan!
Kako mogu saznati više o Rewardical programu?
Idi na Rewardical.com i klikni na svaki ponuđeni link čitajući informacije na svakom. Takođe, nemoj propustiti post na ovu temu na SFI forumu, gde je i sam SFI predsednik Gery Carson uključen u diskusiju i odgovora na pitanja o ovoj novini!

Mislio sam da će Localvantia nuditi stimulaciju u vidu VersaPoena za SFI saradnike odnosno MRP za ostale?
To jeste bila originalna zamisao ali RT-i su mnogo bolji jer svakome daju mogućnost izbora pri zameni dobijenih/zarađenih žetona. Trebaju ti VP-i? Zameniš RT-e za VP-e, Trebaju ti TC-i? Zameniš RT-e za TC-e. Voliš Bitcoin? Zameniš za Bitcoin. Želiš nove članove u svom timu? Zameniš za CSA članove. I tako dalje.

10-1 RT-a („10 nekom 1 meni“) koje zaradim od svojih referala.. kada ih dobijam?
Prvog dana svakog meseca na svom Rewardical stanju naći ćeš sve RT-e koje si zaradio od svojih referala tokom prethodnog meseca. Sjajan način da se započne mesec, zar ne?!

Jasno mi je da svoje RT-e mogu zameniti za različite proizvode ali da li ih mogu mešati ( za jedan deo RT-a uzeti jedan a za drugi deo RT-a drugi proizvod)?
Iako postoji neki minimum (npr. Bitcoin), možeš zameniti deo svojih RT-a za jednu stvar (npr. VP-e), drugi deo za drugu (npr. CSA) itd. „Tvoja nagrada, tvoj izbor!“

Nema mnogo toga na Rewardical.com sajtu trenutno. Hoće li biti dodato još nešto?
Da. Kako Localvantia još nije zvanično krenula mnogo informacija (kao npr. direktorijum sa listom gde sve možeš zaraditi svoje RT-e) nedostaje. Uskoro, kada Localvantia startuje, sajt će biti dosta „ispunjeniji“.

Ne mogu da dočekam da razglasim ljudima vesti o ovom novom lojaliti programu kako bih počeo da dobijam/zarađujem što veću količinu RT-a ( 10-1). Da li će nam biti dostupni i novi oglasi, u SFI marketing sekciji, napravljeni baš za ovaj program?
Oglasi za Rewardical još uvek nisu dostupni ali jesu u pripremi! Pratite! A u međuvremenu, i dalje možeš preporučiti program prijateljima, porodici itd. korišćenjem svog referal linka sa sajta: Rewardical referral link.

Da li ja dobijam/zarađujem RT-e kada jedan od mojih PSA ili PRM članova osvoji RT-e u igrici ili takmičenju?
Jap! Za svakih 10 RT-a koje oni dobiju, ti dobiješ/zaradiš 1 RT, bez ograničenja kada je reč o maksimalnom iznosu!

Da li svako ko se registruje na Rewardical i počne da preporučuje program drugim ljudima i oni se registruju kao njegovi referali dobija/zarađuje 10-1 RT-a od referala.. ili ovo dobijaju samo SFI saradnici?
Novi Rewardical program za referale je otvoren za sve.

Ja sam SFI saradnik. Da li treba posebno da se registrujem na sajtu Rewardical.com?
Ne, svi postojeći SFI saradnici su automatski dobili besplatno članstvo.

Kako da se ulogujem na Rewardical.com?
Kako je Rewardical u vlasništvu SFI kompanije, za logovanje koristiš iste podatke kao i za SFI (SFI ID/ili mejl i lozinku). Slično tome, TripleClicks članovi koriste iste podatke kao pri logovanju na TripleClicks.

Dopada mi se što Biz Kviz sada dodeljuje RT-e dobitnicima. Zašto ne ubaciti RT-e kao nagrade i u nekim drugim izvlačenjima i igrama?
Definitivno se nadamo, ali programiranje i integracija ovih promena zahteva vreme. Plus, u ovom momentu, ne znamo kako će Rewardical biti prihvaćen od strane članova. Nadamo se najboljem ali je realno da će morati da se sačekaju prvi rezultati kako bi bilo moguće izmeriti učinak i realno proceniti mogućnosti i dalji tok priče. Dakle, verovatnoća da se uskoro RT-i nađu među nagradama još negde osim u Biz Kvizu je velika.

Primetio sam da MRP-i nisu na listi proizvoda za koje mogu zameniti RT-e. Zašto?
RT-i su, na mnogo načina, kompleksniji (“puniji“) od MRP-a, tako da će verovatno uskoro biti promena u samom MRP programu.

Da li je Rewardical „karta koja menja igru“?
Verujemo da jeste!

Koji bi bio dobar način promocije Rewardical-a, od strane preduzeća, ka njihovim postojećim i potencijalnim mušterijama?
Mogu reklamirati, na primer, da njihove mušterije mogu zaraditi besplatne bitcoin-e sa svakom kupovinom (svejedno da li preduzeće prodaje cipele, picu, namirnice ili benzin!). Ili srebrne poluge (ako Bitcoin nije njihov fazon)!

Da li će preduzećima biti obezbeđeni određeni „znakovi“ koji će njihovim sadašnjim i potencijalnim mušterijama ukazivati na to da imaju lojaliti program u kojem nude RT-e?
Apsolutno! Prilagođeni znakovi, natpisi na pločama, nalepnice za prozore, baneri i još mnogo toga biće dostupno jako brzo. Ovi znakovi će za partnerska preduzeća biti BESPLATNI (jedini trošak će im biti poštarina). Takođe, u budućnosti je u planu i pravljenje digitalnih verzija pojedinih znakova koje će moći da se štampaju lokalno (bez troškova poštarine).

Da li postoji još toga vezano za Rewardical od onoga što je do sada objavljeno?
Da! Postoji još mnogo ideja i planova vezano za ovaj program.

Trenutno članove koji se preko našeg referal linka registruju na TripleClicks nazivamo PRM članovima. Da li ćemo dobiti novi termin koji će se odnositi na članove koji se preko našeg referal linka registruju na Rewardical?
Ne. Definicija PRM članova je jednostavno proširena i uključuje i jedne i druge (i TripleClicks članove i Rewardical članove). Ipak, najverovatnije će postojati određeni odvojeni izveštaji na samom nalogu saradnika koji će razdvajati ove dve kategorije članova.

Zašto ne ponuditi još neku kriptovalutu (digitalnu valutu) osim Bitcoin-a?
Možda u budućnosti. Za sada, realnost je da postoje mnogo mesta gde ukoliko neko želi može dalje zameniti Bitcoin-e koje dobije/zaradi na SFI za drugu kriptovalutu po želji.

Da li SFI saradnici mogu primiti svoju zaradu u RT-ima?
Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih saradnika, svakako će biti uzeto u razmatranje.

Da li Localvantia partner kojeg sam registrovao može generisati (proizvesti) veliki broj Rewardical članova? I da li ja imam neke dobiti ukoliko se to desi?
Da i da! Zamisli da si registrovao veoma popularan restoran „Tomina picerija“ koji ima stotine mušterija svakog meseca. Toma stavi znak na izlog, reklamne pločice na stolove i uradi flajere za narudžbine za poneti itd.. i na svima njima piše „Zaradi besplatni Bitcoin sa svakom picom! Registruj se besplatno na <Tomin referal link>!“. I tako, par meseci kasnije, Tomi posao cveta bolje nego ikad zahvaljujući Rewardical-u, i on sada daje svojim mušterijama 200000 RT-a mesečno.. ti od ovoga dobijaš/zarađuješ 20000 RT-a mesečno!

Da li će članovima Rewardical-a biti predstavljena SFI poslovna prilika?
Jedna od intrigantnih stvari kada je reč o Rewardical-u je da on predstavlja mnogo lakši i mnogo jednostavniji način za svakog ko želi da zaradi nešto dodatnog novca. I zaista, svaki član programa može zaraditi pare uz neke jako jednostavne radnje. Ali da li ovo znači da je on materijal za SFI? Ne nužno. Isto, kao kada neko postane član TripleClicks-a- „ne vučemo ga za rukav“ u SFI. Ipak, ono što možemo da uradimo jeste da, ukoliko primetimo da neki Rewardical član dovodi mnogo referala, pošaljemo neke opuštene (friendly), osnovne informacije o SFI. Nakon svega, takva osoba bi mogla biti zainteresovana za „prelazak na sledeći nivo“ uz mnogo veće mogućnosti za zaradu koje su dostupne SFI saradnicima. Znači, koncentracija na dovođenje Rewardical članova i kada bude „pravo vreme“ biće obavešteni i o SFI. I da, naravno, onaj preko kojeg se član registrovao na Rewardical je onaj ko će mu biti sponzor ukoliko odluči da započne i SFI biznis.

30 posts
423 views

Moji bedzevi in Southern Europe

3 days ago

Hvala svim kolegama na lepim komentarima. Zelim vam svima da budete uspesni u svom poslu i da lepo zaradjujete.

525 posts
5374 views

Congratulations E365 Champion Bill Nohou! in Recognition

4 days ago

congratulations E365

30 posts
423 views

Moji bedzevi in Southern Europe

8 days ago

Dragane, bilo bi mi drago da budes jos bolji od mene jer je za mene to sreca, uspeh i znak da radim svoj posao kako treba.
Srdacan pozdrav

30 posts
423 views

Moji bedzevi in Southern Europe

9 days ago

U ove bedzeve je ulozeno puno truda i rada. Zadovoljan sam postignutim rezultatima i nastavljam u istom tempu.